• Egenskaper for flytmåler, bærbar åpen kanal-strømningsmåler

Egenskaper for flytmåler, bærbar åpen kanal-strømningsmåler

图片1

 

Chengdu Huacheng Instrument Co., Ltd. er en ledende leverandør av miljøinstrumenter og nye løsninger for energitestutstyr i Kina.Huacheng Instrument spesialiserer seg på FoU og produksjon av miljøvern og nye energiinstrumenter.Deres revolusjonerende produkt, denBærbar åpen kanalflytMeter, er en game changer innen strømningsmåling.

Portable Open Channel Flowmeter er et høypresisjon og pålitelig instrument for måling av åpen kanalstrøm.Enheten er designet for å måle vannstrøm som har et unikt forhold til vannstanden.Arbeidsprinsippet til den åpne kanalens overløp og strømningsmåler er å sette en standard vannoverløp og renne i den åpne kanalen, måle vannstanden i henhold til den angitte posisjonen og beregne strømningen gjennom den tilsvarende formelen.

Grensesnittet til den bærbare strømningsmåleren med åpen kanal er enkel og lett å bruke, og dataene er nøyaktige og pålitelige.Den er egnet for kloakkrenseanlegg, vannressursforvaltning, miljøovervåking og andre felt.Med sin kompakte størrelse og portabilitet kan måleren brukes i avsidesliggende og utilgjengelige områder, noe som gjør den til et utmerket valg for feltapplikasjoner.

 En av hovedfunksjonene til den bærbare åpen kanalstrømmåleren er dens væskenivåmåler, som nøyaktig kan måle vannstanden i kanalen.Nivåmåleren er laget av materialer av høy kvalitet og designet for å tåle tøffe miljøforhold.Enheten er også utstyrt med en kraftig prosessor for nøyaktige strømningsberegninger selv under vanskelige forhold.

 Portable Open Channel Flow Meter er en svært pålitelig og nøyaktig strømningsmåler som kan gi nøyaktige og pålitelige data i ulike applikasjoner.Enheten er designet for enkel bruk og krever kun én person for å betjene.Med sin avanserte teknologi og kraftige funksjoner er denne måleren et viktig verktøy for alle som trenger å måle strømning i åpne kanaler.

IKonklusjonen er at Portable Open Channel Flow Meter er en revolusjonerende løsning for måling av åpen kanalstrøm.Med sin avanserte teknologi, nøyaktige nivåmåler og kraftige prosessor er dette instrumentet et viktig verktøy for alle som trenger å måle flyt i åpne kanaler.Chengdu Huacheng Instrument Co., Ltd. har nok en gang demonstrert sin forpliktelse til å tilby høykvalitets miljøinstrumenter som kan hjelpe bedrifter og myndigheter med å takle de mest presserende miljøutfordringene i vår tid.


Innleggstid: 19-apr-2023